Yoodo Menawarkan 20 GB Data Tiktok RM1

Bermula pada 12 Julai yang lepas, Yoodo telah mula menawarkan 20 GB Data Tiktok dengan hanya RM1 sahaja melalui pelan Add-On mereka. Menurut laman rasmi Yoodo, harga pasaran untuk tawaran ini adalah RM10/month, tetapi ditawarkan dengan hanya RM1 bermula dari 12 Julai 2021 sehingga 31 Disember 2021.

cara langgan tiktok 20gb rm1

Untuk membuat langganan Add-On ini, pengguna sedia ada boleh klik pada ‘Buy more’ dan pilih ‘Add-Ons’, kemudian pilih 20GB Tiktok Add-on manakala untuk pengguna baru pula anda boleh memilih Add-On ini semasa membuat langganan pelan pada bahagian Add-On.

daftar yoodo simkad percuma

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan internet Yoodo ini, anda boleh mendapatkannya simkad Yoodo ini secara PERCUMA melalui pautan ini : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208.

Dengan tawaran Yoodo 20 GB data Tiktok dengan hanya RM1, Yoodo sering memperlihatkan penawaran pelan internet serta addon yang sangat kompetitif dan boleh dikatakan antara yang termurah dipasaran berbanding syarikat telekomunikasi yang lain di Malaysia. Memandangkan pengguna yang melayari aplikasi sosial Tiktok semakin meluas, pada hemat saya, ini adalah tindakan yang sangat bijak dengan mengeluarkan pelan khas untuk penggunaan data tambahan untuk aplikasi sebegini.

yoodo tiktok challenge

Bermula pada 26 Julai 2021 juga, Yoodo telah mengadakan Tiktok Challenge #WHATYOUWANT dimana pengguna boleh memenangi hadiah bernilai sehingga RM20,000.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman rasmi Yoodo : https://www.yoodo.com.my/tiktok.

Yoodo Menawarkan Pelan Data Tanpa Had : https://topupniaga.com/yoodo-menawarkan-pelan-unlimited-internet.

Pelan Jaringan Prihatin Yoodo : https://topupniaga.com/pelan-jaringan-prihatin-yoodo.