Celcom First Platinum Plus 100GB

Baru-baru ini, Celcom telah memperkenalkan Celcom First Platinum Plus dengan harga bulanan RM188/bulan setelah Digi memperkenalkan pakej unlimited internet iaitu Digi Infinite 80 dan 150 dimana telco Digi mendapat sambutan yang sangat menggalakkan bagi kedua-dua pakej tersebut bagi pengguna tegar internet. Anda boleh lihat review saya tentang Digi Infinite 150 disini : http://topupniaga.com/review-pelan-unlimited-digi-infinite-150

celcom first platinum

Pelan Celcom First Platinum menawarkan Call, SMS, Whatsapp dan Wechat tanpa had kepada pengguna dimana pelan ini hampir serupa dengan Digi Infinite 150. Perbezaannya, Celcom First Platinum menawarkan quota sebanyak 100GB sebulan manakala Digi menawarkan unlimited quota (1TB quota maksimum). Selain itu, Celcom menawarkan SMS tanpa had manakala Digi Infinite 150 meletakkan had sebanyak 1000 SMS sahaja dalam tempoh sebulan.

celcom 100gb quota

Sejujurnya pendapat saya, pelan Digi Infinite 150 menawarkan quota dan pelan yang lebih berbaloi, berbanding pelan Celcon First Platinum tawarkan. Namun yang demikian, sekiranya dikawasan anda mempunyai coverage Celcom yang lebih baik, anda boleh mencuba pelan ini. Seperti biasa, pelan-pelan sebegini tiada kontrak komitmen dimana anda boleh batalkan pelan ini bila-bila masa sekiranya anda ingin berhenti menggunakannya.

celcom unlimited quota

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut dan ingin mendapatkan pelan ini, anda boleh layari https://www.celcom.com.my/cs/business/sme/platinum-plus untuk proses pendaftaran atau singgah ke outlet Celcom yang berhampiran dengan anda.

Ingin menjadi Dealer/Agen Topup Niaga Network ? Whatsapp ‘TOPUPVIRAL‘  di 0177860670 atau klik topupniaga.wasap.my.