KPI HaloTelco Ditunda Kepada Q2 2022

Menurut pengumuman rasmi Halo Telco, KPI Halo Telco yang dirancang bermula pada awal tahun 2022 telah ditunda kepada Q2 2022. Penundaan ini menjadikan KPI Halo Telco akan bermula pada bulan April 2022 sehinggalah seterusnya.

 

kpi halotelco 2022

Tiada informasi terperinci diberikan mengapakah ianya ditunda, tetapi berkemungkinan besar sistem Halo Telco masih belum bersedia dengan perlaksanaan KPI ini buat masa sekarang.

Berita ini sudah semestinya menjadi berita gembira untuk Dealer Halo Telco yang masih belum bersedia dengan KPI yang telah dinyatakan sebelum ini.

Anda boleh lihat penjelasan sistem perlaksanaan KPI yang dinyatakan sebelum ini seperti yang tertera dibawah.

  • Syarat Untuk Kekal Aktif Sebagai Partner Halo Telco.

syarat kekal aktif partner halotelco

Untuk kekal aktif sebagai partner Halo Telco, Halo Telco telah menetapkan syarat sekurang-kurangnya penjualan sim sebanyak2 keping yang mempunyai langganan internet yang aktif. Sekiranya KPI ini tidak dicapai, komisen akan dihentikan dan pengaktifan semula memerlukan rakan niaga untuk memohon dengan Pusat Khidmat pelanggan Halo Telco.

  • Kadar KPI Suku Tahunan Partner Halo Telco.

kpi suku tahunan halotelco

Setiap suku tahunan mempunyai KPI sebanyak 4 keping sim terjual beserta langganan internet dalam masa 3 bulan untuk terus menerima insentif sebagai partner Halo Telco. Anda boleh rujuk jadual dibawah untuk senario pembayaran insentif daripada Halo Telco melalui perlaksanaan KPI ini.

senario kpi halo telco

perlaksanaan kpi halo telco 2022

Walau bagaimanapun sekiranya anda memenuhi kriteria seperti yang tertera dibawah, KPI boleh dikecualikan mengikut budi bicara pihak Halo Telco HQ.

pengecualian kpi halo telco

Dapatkan simkad dan jana pendapatan sebagai Executive Partner Halo Telco disini : https://topupniaga.com/halotelco-melancarkan-aplikasi-halo-go.

Jana pendapatan sebagai agen topup PERCUMA disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.