Masalah Sistem Internet Banking SRS Topup

Baru-baru ini, telah berlaku masalah sistem internet banking SRS Topup yang sehingga pada hari ini, 27 Jun 2019 masih belum diselesaikan oleh pihak penyedia sistem internet banking. Untuk pengetahuan anda, sistem internet banking yang dijalankan pada SRS Topup menggunakan akaun billplz dibawah syarikat IIMMPACT SDN BHD.

masalah internet banking srs topup

Menurut laman facebook rasmi IIMMPACT, mereka masih lagi sedang dalam proses meretifikasi masalah ini dan akan mengemaskini semula informasi berkenaan isu ini apabila berjaya diselesaikan dengan sempurna. Buat masa ini, pengguna SRS Topup masih boleh menggunakan pembayaran secara manual bank in ke akaun syarikat tetapi memerlukan masa untuk semakan secara manual.

Diharapkan masalah ini akan dapat diselesaikan dalam masa yang terdekat kerana agak ramai juga yang menggunakan sistem internet banking pada SRS Topup walaupun dikenakan cas sebanyak 50 sen, tetapi berjaya mengemaskini kemasukan modal dengan cepat dan pantas.

internet banking iimmpact sdn bhd

Saya akan kemaskini maklumat terbaru berkenaan isu ini pada post ini sekiranya ada berita atau informasi terbaru daripada pihak IIMMPACT SDN BHD. Untuk pengguna SRS Topup khususnya kepada dealer dan agen Topup Niaga Network, anda boleh menambah modal dengan cara bank in manual ke akaun syarikat seperti yang dipaparkan pada bahagian Tambah Modal disini : https://topupniaga.com/tambah-modal.

*** Masalah sistem internet banking ini sudah berjaya diselesaikan pada 29 Jun 2019. Sila masukkan semula server key = MYPREPAID2U dan login semula akaun anda.

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga Network ? Baca disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk mendapatkan Pelan Panggilan Unlimited ? Baca disini : https://topupniaga.com/pelan-internet-terbaik-dan-terjimat.