Pelan Terbaru Redone Oktober 2019

Bermula pada Oktober 2019, selain daripada pengenalan redSOCIAL, Redone telah menawarkan pelan terbaru Amazing mereka iaitu Amazing 38 dan juga Amazing 68 dengan penawaran data internet berkelajuan tinggi yang lebih baik dan berbaloi berbanding terdahulu. Walaupun begitu, masih tiada perubahan untuk pelan Amazing 8 yang masih mengekalkan internet sebanyak 1 GB dengan kadar komitmen sebanyak RM8/bulan.

pelan amazing 38 dan amazing 68

Pelan Amazing 38 menawarkan 8 GB data internet berkelajuan tinggi serta panggilan tanpa had kesemua rangkaian dengan komitmen bulanan serendah RM40.28 sahaja manakala Pelan Amazing 68 pula menawarkan 20 GB data internet berkelajuan tinggi, 10 GB data internet redVIDEO serta panggilan tanpa had kesemua rangkaian dengan komitmen bulanan serendah RM61.48 sahaja.

Selain itu, anda juga boleh melanggan servis perkhidmatan tambahan seperti redSOCIAL, redVIDEO, redSMS, redMUSIC dan juga redCALL bergantung pada penggunaan bulanan anda sekiranya perlu dengan bayaran tambahan serendah RM10/bulan. Saya akan sertakan maklumat servis perkhidmatan tambahan tambahan tersebut diakhir post ini.

shopee topup niaga network

Untuk mendapatkan kadar diskaun yang menarik serta kos pengeposan percuma sekiranya anda melanggan pelan Amazing 38 atau Amazing 68, anda boleh membuat order di Shopee kami disini : https://shopee.com.my/reunitero1992 .

Sekiranya anda¬† mempunyai pertanyaan lanjut berkenaan pelan Redone Amazing ini, anda boleh Whatsapp ‘TELCOVIRAL’ dan hantar ke 0177860670 atau klik disini untuk auto whatsapp kami : https://telcomurah.wasap.my.

RM10 tambahan untuk apps social 10 GB data internet. Murah kan ? Klik sini : https://topupniaga.com/redone-memperkenalkan-redsocial.

Jom jadi Dealer /Agen Topup Niaga ! Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Apa pendapat anda dengan pelan terbaru redone 2019 ini ? Kongsikan diruangan komen dibawah.