halo telco dealer community

Post pada kali ini akan menfokuskan kepada bagaimana proses pendaftaran Executive Partner Halo Telco untuk memudahkan pengurusan pendaftaran supaya berjalan dengan lancar dan mudah untuk difahami. Sekiranya anda ingin ketahui kelebihan menjadi Executive Partner Halo Telco, anda boleh layari post saya sebelum ini dibawah.

Kelebihan Menjadi Executive Partner Halo Telco : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-executive-partner-halo-telco.

Untuk mendaftar sebagai Executive Partner Halo Telco, terdapat beberapa syarat mudah iaitu :

Simkad Halo Telco.

Anda boleh mendapatkan simkad Halo Telco dengan harga serendah RM4.50 sahaja melalui Topup Niaga atau melalui aplikasi Halo GO. Untuk memudahkan urusan pendaftaran Executive Partner Halo Telco ini, anda boleh ikuti cara-cara yang saya sediakan dibawah.

google playstore halo go

Install dan Open aplikasi Halo GO. Kemudian, klik pada Self Registration.

cara daftar halo telco

Pilih NO pada  soalan pertama, dan isikan Referral Code: WO5RUIMQ. Kemudian pilih method delivery dan masukkan maklumat anda untuk proses pengeposan.

simkad halo telco murah

Harga simkad Halo Telco hanyalah berharga RM4.50 sahaja dan jumlah bayaran termasuk kos pengeposan hanyalah dibawah RM10.

pembelian simkad prepaid murah

Pastikan maklumat pengeposan anda dan jumlah bayaran yang perlu anda jelaskan adalah tepat.

cara jadi partner halo telco

Pilih kaedah pembayaran yang anda inginkan dan jelaskan pembayaran tersebut. Proses pengeposan akan dilakukan dengan pantas oleh HQ Partner Halo Telco yang berhampiran dengan anda.

Setelah simkad anda sampai, masuk semula aplikasi Halo GO , pilih Self Registration dan pilih YES untuk pendaftaran simkad anda. Pilih Yes pada Port In sekiranya anda ingin mengekalkan talian sedia anda daripada telco lain ke Halo Telco, atau No jika anda ingin mendaftar talian baru.

partnership upgrade

Apabila simkad anda aktif, login aplikasi Halo GO dan klik pada menu Selfcare dan pilih Partnership Upgrade. Anda boleh memilih Executive Partner dengan dan perlu membuat pembayaran sebanyak 10 keping simkad yang anda boleh gunakan untuk proses jualan dan pendaftaran.

Untuk layak menerima insentif dan komisyen daripada Halo Telco, pastikan anda membuat langganan terkumpul sekurang-kurangnya RM28 dalam masa sebulan. Ini adalah untuk mengelakkan insentif dan komisyen anda disekat dan memastikan akaun anda sentiasa aktif.

Anda boleh lihat video dibawah sebagai panduan bagaimana cara untuk mendapatkan simkad Halo Telco :

Diharap post ini dapat membantu anda untuk memahami dan membantu anda untuk menjadi Executive Partner untuk syarikat telekomunikasi Halo Telco. Sekiranya anda ada kemusykilan atau pertanyaan berkenaan proses pendaftaran sebagai Executive Partner Halo Telco, anda boleh ajukan pada ruangan komen dibawah.

Daftar Dealer / Agen Topup disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Ketahui Kelebihan Telcopreneur Redone disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.