SRS Topup Menyediakan Diamond Free Fire

Bermula pada 25 Mac 2021, SRS Topup telah mula menyediakan tambah nilai untuk permainan Free Fire dengan harga yang sangat murah berbanding dipasaran seperti CodaShop dan SEAGM.

Bagi Dealer & Agen Topup Niaga Network, anda akan menikmati kadar keuntungan sehingga 4% bagi jualan untuk produk Diamond Free Fire ini.

Kadar jualan Diamond Free Fire adalah seperti dibawah :

  • RM7 untuk 210 Diamonds
  • RM21 untuk 645 Diamonds
  • RM35 untuk 1080 Diamonds
  • RM70 untuk 2200 Diamonds
  • RM140 untuk 4450 Diamonds
  • RM210 untuk 6900 Diamonds

Untuk membuat pembelian Diamond Free Fire ini, anda boleh login aplikasi SRS Topup, klik pada menu ‘Games’ dan pilih ‘FREEFIRE’ pada bahagian GAMES TOP UP. Kemudian, isikan ID Free Fire anda (8-10 digit) dan pilih tambah nilai yang diingini. Saya sediakan video tutorial dibawah untuk memudahkan anda memahami proses pembelian produk ini.

Memandangkan kebanyakan pelanggan sering bertanya mengenai tambah nilai untuk Diamond Free Fire sebelum ini, diharap dengan pertambahan produk ini dapat membantu anda dalam membuat jualan dengan lebih banyak serta membantu anda menjana pendapatan dalam tempoh PKP ini.

Bagi peminat kepada game Free Fire, gunakan kesempatan ini sebaiknya selagi produk ini masih lagi tersedia di dalam sistem SRS Topup buat masa sekarang. Uar-uarkan kepada rakan-rakan gamers anda mengenai tambah nilai Free Fire ini memandangkan ianya sangat berbaloi dan diantara yang termurah dipasaran buat masa sekarang.

Daftar Sebagai Dealer/Agen Topup Niaga Disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Jana Pendapatan Melalui Niche Telco : https://amirazman.my/jana-pendapatan-melalui-niche-telco.