SRS Topup Menyediakan Tambah Nilai BeONE

Bermula pada hari ini, SRS Topup mula menyediakan tambah nilai BeONE Prepaid. BeONE Prepaid merupakan salah sebuah produk kerjasama diantara BeONE Network Sdn Bhd dan juga Redone Network Sdn Bhd dimana syarikat telekomunikasi ini menggunakan rangkaian Celcom.

BeONE Prepaid merupakan pelan terbaru dan merupakan pelan yang boleh dikatakan sangat murah dan jimat dimana anda boleh menikmati pelan panggilan tanpa had dengan serendah RM10 sahaja sebulan. Tambah nilai RM10 sahaja dalam sebulan sudah mencukupi untuk tempoh aktif selama 30 hari berbanding telco lain yang kebiasaannya aktif selama 7 hari sahaja.

Kadar keuntungan bagi BeONE Prepaid mencecah sehingga 4% mengikut amaun pembelian tambah nilai pelanggan. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan sistem jualan pelbagai jenis topup & pembayaran bil, anda boleh dapatkan informasinya disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Untuk membuat jualan tambah nilai BeONE Prepaid, anda boleh login pada aplikasi SRS Topup dan klik pada menu ‘Top Up’. Kemudian, pilih produk BEONE dan isikan amaun tambah nilai yang diingini. Anda boleh klik pada menu Account – Setting, dan klik Update Product sekiranya produk BEONE masih tiada dalam senarai produk Top Up anda.

beone prepaid srs topup

Sebelum ini, kami pernah membuat post berkaitan pengenalan pelan BeONE Prepaid mengenai pelan yang ditawarkan dan sebagainya, anda boleh rujuk disini : https://topupniaga.com/pengenalan-pelan-beone-prepaid.

Jika anda berminat untuk mendapatkan pelan BeONE Prepaid ini, anda boleh Whatsapp ‘BeONE Prepaid‘ ke 0177860670 atau PM ke Facebook kami : Topup Niaga untuk mendapatkannya dengan harga serendah RM5/sim.

Anda berminat untuk menjana pendapatan dengan menjadi BeONE Sales Executive ? Ketahui kelebihan menjadi BeONE Sales Executive disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-executive-beone.