telefon pintar percuma yes infinite+

YES telah memperkenalkan YES Infinite+ pada pertengahan tahun lepas dimana mereka menawarkan telefon pintar percuma dan mereka telah mengemaskini penawaran tersebut dengan penambahan pilihan untuk telefon pintar yang sedia ada.

Seperti sebelum ini, 4 penawaran pelan yang ditawarkan untuk Infinite+ iaitu Basic, Standard, Premium dan juga Ultra. Penawaran telefon percuma hanyalah untuk pelan Basic, Standard dan Premium sahaja manakala untuk Ultra pula menawarkan telefon premium flagship dengan kadar bayaran bulanan yang rendah.

Kesemua pelan-pelan ini menawarkan data tanpa had untuk rangkaian 5G dan juga 4G serta panggilan tanpa had. Yang membezakan antara pelan ini adalah data hotspot dan juga telefon pintar yang ditawarkan.

Dibawah adalah senarai penawaran dari YES Infinite buat masa ini :

yes infinite+ basic

yes infinite+ standard

yes infinite+ premium

yes infinite+ ultra

Seperti yang tertulis diatas, untuk mendapatkan telefon pintar percuma 5G ini, anda perlu membuat langganan Yes 5G dan terikat dengan kontrak selama 36 bulan. Anda boleh merebut peluang penawaran ini disini : https://www.yes.my/5gplans.

Selain itu, pastikan juga coverage dikawasan anda menyokong rangkaian 5G untuk memanfaatkan kelajuan data tanpa had untuk rangkaian 4G dan 5G yang ditawarkan oleh pihak YES. Anda boleh membuat semakan coverage YES 5G disini : https://www.yes.my/coverage.

Pada pendapat kami, sekiranya coverage tersedia dikawasan anda dan perbelanjaan bulanan untuk penggunaan data adalah hampir sama dengan pembayaran bulanan pelan Yes Infinite+ ini, adalah sesuai untuk anda mendapatkan telefon pintar yang ditawarkan yang kebanyakannya adalah secara PERCUMA.

Bagi mereka yang telefon mereka tidak menyokong 5G dan ingin mendapatkan telefon yang menyokong rangkaian 5G juga agak sesuai dengan pelan yang ditawarkan ini.

Bagaimana pula dengan anda ? Adakah pelan ini sesuai dan berbaloi untuk anda merasai penggunaan rangkaian 5G ? Kongsikan dengan kami pada ruangan komen dibawah.

Berminat dengan YES Prepaid ? Dapatkan sim YES Prepaid disini : https://shope.ee/VZVkR3ckj.

Daftar aplikasi Topup Niaga disini : https://shop.topupniaga.com/pendaftaran-sistem-jualan-topup-niaga.

Tutorial Tambah Nilai Yes Prepaid PIN : https://topupniaga.com/tutorial-tambah-nilai-menggunakan-yes-pin.