Yoodo Menawarkan 100GB Data Pada Harga RM1

Sempena sambutan ulang tahun ke 3 Yoodo, mereka menawarkan promosi 100GB data pada harga RM1 sahaja untuk pelan 3 hour Power Pass. Untuk makluman anda, kebiasaannya 3 hour Power Pass ini menawarkan 100 GB data internet dengan harga RM5 untuk tempoh masa 3 jam. Bersempena dengan ulang tahun ke 3 mereka, mereka mempromosikan 3 hour Power Pass ini dengan harga RM1 dan promosi ini hanya untuk 3 hari sahaja.

yoodo super pass

Pada pendapat saya sendiri, promosi dari Yoodo untuk 100GB data internet pada harga RM1 untuk tempoh 3 jam sangat berbaloi lebih-lebih lagi kepada pengguna yang ingin memuat turun fail bersaiz besar seperti software, games dan sebagainya. Sangat sukar untuk mendapatkan harga data internet serendah ini, dan Yoodo diantara syarikat telekomunikasi yang sering memberikan penawaran internet yang sangat menarik dan berpatutan bagi pengguna mereka.

Walau bagaimanapun, untuk memastikan anda dapat memanfaatkan sepenuhnya data 100 GB data internet tersebut, pastikan kawasan penggunaan anda mempunyai rangkaian 4G Celcom yang baik. Anda boleh membuat semakan rangkaian kawasan penggunaan anda disini : https://www.celcom.com.my/support/network-checker sebelum membuat langganan.

 

promosi yoodo 100gb rm1

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pelan internet Yoodo ini, anda boleh mendapatkannya simkad Yoodo ini secara PERCUMA melalui pautan ini : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208. Penghantaran simkad adalah percuma, malah anda akan menerima 7 GB DATA INTERNET secara PERCUMA setelah anda mengaktifkan simkad tersebut.

Yoodo Menawarkan Pelan Unlimited Internet : https://topupniaga.com/yoodo-menawarkan-pelan-unlimited-internet.

Pelan Unlimited Call Keseluruh Rangkaian RM10/bulan : https://topupniaga.com/pengenalan-pelan-beone-prepaid.