Pelan 5G Termurah Yoodo

Berminat untuk mencuba pelan 5G yang termurah Yoodo ?

Saya boleh katakan sekarang ini Yoodo merupakan syarikat telekomunikasi yang menawarkan pelan 5G termurah. Untuk pengetahuan anda, Yoodo merupakan syarikat telekomunikasi di Malaysia yang menawarkan pelan yang boleh disesuaikan mengikut penggunaan anda.

Untuk mendapatkan 5G Trial Pass di Yoodo memerlukan anda untuk melanggan sekurang-kurangnya pelan RM18 untuk 10GB data atau sebaiknya anda melanggan RM20 untuk 20GB data untuk tempoh aktif sebulan. 5G Trial Pass ini hanya boleh diaktifkan untuk pelan berkelajuan tinggi sahaja,  masih belum boleh diaktifkan untuk pelan unlimited data.

pelan yoodo 5g trial pass

Dibawah adalah result speedtest yang saya dapat apabila menggunakan Yoodo 5G Trial Pass ini.

Download speed yang saya dapat hampir mencecah 1.3 Gbps yang saya boleh katakan agak laju berbanding kebanyakan result speedtest dari pelbagai telco 5G yang sudah disokong di Malaysia. Hanya melalui 1 kali speedtest ini sahaja sudah menggunakan 1.6GB quota data, jadi saya tidak sarankan untuk anda menggunakan speedtest sekiranya tidak perlu.

Anda boleh mendapatkan sim Yoodo ini secara percuma serta diberikan 7 GB data secara percuma sekiranya anda membuat pesanan melalui link ini : https://app.yoodo.com.my/assets/index.html#friendInvitation?code=pxkbe8208 atau gunakan Referral Code pxkbe8208 semasa mengaktifkan simkad Yoodo ini.

Untuk menggunakan rangkaian 5G memerlukan anda mempunyai telefon pintar yang menyokong rangkaian 5G juga. Pada waktu ini, banyak syarikat telekomunikasi yang menawarkan telefon pintar 5G secara kontrak melalui pelan postpaid mereka sama ada secara PERCUMA ataupun pembayaran pendahuluan. Contohnya seperti YES 5G pada post sebelum ini : https://topupniaga.com/telefon-pintar-percuma-dari-yes-infinite.

Apa pendapat anda mengenai pelan 5G termurah daripada Yoodo ini ? Bagaimana pula dengan pengalaman penggunaan 5G anda ? Kongsikan dengan kami pada ruangan komen dibawah.

Dapatkan modem unlocked yang menyokong rangkaian 4G & 5G termurah disini : https://shope.ee/5zutGsTaTo.

Daftar aplikasi Topup Niaga disini : https://shop.topupniaga.com/pendaftaran-sistem-jualan-topup-niaga.