Tambah Modal Hari Raya Aidiladha 2020

Sempena Hari Raya Aidiladha yang bakal menjelang, terdapat sedikit perubahan untuk proses tambah modal dari 31 Julai 2020 (Jumaat) sehingga 2 Ogos 2020 (Ahad). Oleh itu, bagi mereka yang berkeinginan untuk menambah modal, anda boleh menambah modal lebih awal untuk mengelakkan masalah kelewatan menerima modal topup.

Untuk tempoh waktu seperti yang disebutkan diatas, proses tambah modal yang menggunakan ‘Bank In’ dan juga khidmat bantuan daripada careline akan dikemaskini hanya pada jam 11 pagi, 3 petang, 7 malam dan 11.30 malam sahaja.Tetapi anda tidak perlu risau memandangkan sistem topup dan bil ini akan terus berjalan seperti biasa.

Walau bagaimanapun, sekiranya anda ingin mendapatkan modal dengan cepat dan pantas, anda boleh gunakan ‘Internet Banking’ pada sistem SRS Topup dan anda akan dicas sebanyak 50sen apabila menggunakan sistem pembayaran tersebut yang dijalankan secara automatik.

Dikesempatan ini, tidak lupa diucapkan juga Selamat Hari Raya Aidiladha diucapkan kepada Dealer serta Agen Topup Niaga Network, semoga dimurahkan rezeki dan semua urusan kita termasuklah urusan tambah modal dipermudahkan.

Ingin mendaftar Unifi di rumah anda ? Klik disini : https://topupniaga.com/pendaftaran-unifi-home-dan-business.

Apa itu Mesh WiFi ? Klik disini : https://amirazman.my/apa-itu-mesh-wifi.

Daftar sebagai Dealer / Agen Topup Niaga disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.