HotlinkMU Menawarkan 25GB Percuma

Sempena bulan kemerdekaan ini, HotlinkMU menawarkan 25GB data internet berkelajuan tinggi secara percuma sebagai meraikan ulang tahun mereka yang ke 25. Caranya mudah sahaja, anda perlu melanggan mana-mana pelan HotlinkMU Merdeka Promo Pass melalui aplikasi Hotlink dan 25 GB data internet berkelajuan tinggi ini akan diterima secara PERCUMA.

Sekiranya anda pengguna Hotlink dan masih belum memuat turun aplikasi Hotlink, anda boleh muat turun melalui pautan yang diberikan dibawah :

Google Playstore (Android) : https://play.google.com/store/apps/details?id=my.com.maxis.hotlink.production.
Apps Store (iOS) : https://apps.apple.com/my/app/hotlink/id920042643.

Atau anda boleh membuat pembelian melalui :

  1. Dial *888#,  atau
  2.  Dial *100#, dan pilih 82 HotlinkMU Deals.

promosi maxis hotlink merdeka

Data internet 25 GB berkelajuan tinggi ini akan ditambah kepada quota plan yang dilanggan dan boleh digunakan untuk streaming atau muat turun pada bila-bila masa.

Promosi ini bermula pada 19 Ogos 2020 dan akan tamat pada 16 September 2020 11.59 malam kelak dan promosi ini terbuka kepada kesemua pengguna Hotlink, kecuali Hotlink Tourist Sim dan juga Hotlink Postpaid.

Untuk maklumat lanjut mengenai HotlinkMU menawarkan 25GB percuma ini, anda boleh layari : https://www.hotlink.com.my/en/lifestyle/rewards/hotlink-mu.

Kami dari Topup Niaga akan mengemaskini promosi-promosi terkini daripada syarikat telekomunikasi di Malaysia sempena bulan kemerdekaan pada tahun ini.

Semakan Blacklist Telco Menggunakan Telegram : https://topupniaga.com/semakan-blacklist-telco-menggunakan-telegram.

Dapatkan Simkad Percuma serta 7 GB Data Internet Percuma dari Yoodo : https://topupniaga.com/simkad-dan-rm20-percuma-daripada-yoodo.