srs topup huawei appgallery

Bermula pada awal bulan ini, aplikasi SRS Topup sudah tersedia untuk dimuat turun melalui aplikasi Huawei AppGallery untuk memudahkan pengguna Huawei menggunakan aplikasi ini pada telefon pintar terbaru mereka. Untuk pengetahuan anda, telefon pintar Huawei dan Honor yang terkini kebanyakannya sudah tidak menggunakan Google Playstore disebabkan oleh sekatan yang dilakukan oleh Amerika Syarikat.

Oleh yang demikian, pihak SRS Topup telah memuat naik aplikasi SRS Topup pada aplikasi Huawei AppGallery untuk memberi kemudahan kepada pengguna telefon pintar Huawei dan Honor untuk menggunakan SRS Topup tanpa sebarang masalah.

Sekiranya anda menggunakan telefon pintar Huawei atau Honor yang tidak disokong dengan aplikasi GMS (Google Mobile Services), anda boleh memuat turun aplikasi SRS Topup melalui link yang disediakan disini : https://appgallery5.huawei.com/#/app/C102541745.

srs topup download honor huawei

Diharap perkongsian kali ini dapat membantu anda sekiranya anda menggunakan telefon pintar Huawei atau Honor yang terkini untuk menggunakan aplikasi SRS Topup.

Sekiranya anda berminat untuk menjana pendapatan sampingan melalui jualan topup dan pembayaran bil, atau berminat untuk menjadi ‘Telcopreneur’ iaitu usahawan dalam telekomunikasi, anda boleh hubungi Topup Niaga melalui saluran dibawah :

Facebook : Topup Niaga
Whatsapp : 0177860670

Daftar sebagai Dealer & Agen Topup Niaga : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Pendaftaran Executive Partner Halo Telco : https://topupniaga.com/pendaftaran-executive-partner-halo-telco.

Kelebihan Menjadi Sales Advisor Redone : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.

Daftar Unifi Fibre untuk rumah atau perniagaan anda : https://topupniaga.com/pendaftaran-unifi-home-dan-business.