Pakej Remaja Keluarga Malaysia

BeONE telah memperkenalkan Pakej Remaja Keluarga Malaysia dimana pakej BeONE Prepaid yang ditawarkan ini sangat sesuai bagi golongan remaja dan juga pelajar yang berumur 12 sehingga 30 tahun. Bagi pelajar yang berumur 22-30 tahun boleh mendapatkan pakej ini dengan kad pelajar sebagai bukti untuk mengaktifkan pakej ini.

Untuk mengaktifkan pakej ini, pengguna perlu tambah nilai sekurang-kurangya RM10 sebulan dan juga melanggan pakej RedPASS setiap bulan untuk 3 bulan, tertakluk pada terma dan syarat. Untuk makluman anda, pakej ini hanya boleh dilanggan bermula 15 Oktober 2021 sehingga 15 April 2022.

beone prepaid belia remaja

Dengan kata lainnya, melalui pakej ini, pengguna akan menerima data internet berkelajuan tinggi sebanyak 30 GB dengan hanya RM30 sahaja untuk tempoh 3 bulan. Saya boleh katakan pelan ini agak menarik dan menjimatkan walaupun agak kecewa dengan tempoh tawaran yang sangat terhad dan bakal berakhir tidak lama lagi.

Bagaimana pendapat anda dengan Pakej Remaja Keluarga Malaysia daripada BeONE Prepaid ini ? Adakah berbaloi atau hanya pakej gimik semata-mata ? Kongsikan pendapat anda pada ruangan komen dibawah.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan pakej BeONE Prepaid ini, anda boleh dapatkan di cawangan BeONE Prepaid berhampiran anda atau boleh Whatsapp ‘BEONE PREPAID’ ke 0177860670 untuk mendapatkannya.

Daftar Sebagai Agen Topup Disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Apa Itu Unifi Air ? : https://amirazman.my/apa-itu-unifi-air.