Halo TelcoInformasi

Kelebihan Menjadi Sales Agent Halo Telco

Kelebihan Menjadi Sales Agen Halo Telco

Pada post kali ini saya akan perincikan kelebihan menjadi Sales Agent Halo Telco dimana sesiapa sahaja boleh menjadi Sales Agent dengan mudah dan pantas menggunakan sistem yang telah disediakan. Yang menariknya, Halo Telco ini merupakan simkad prabayar atau dipanggil sebagai prepaid dimana pendaftarannya sangatlah mudah dan pengguna yang blacklist atau disenarai hitam oleh telco juga boleh mendaftar pelan Halo Telco ini.

Simkad Halo Telco ini boleh didapatkan dengan harga RM4 sahaja melalui sistem dan dijual dengan harga RM5 di mana-mana kedai fizikal. Untuk mendapatkan simkad ini dengan harga RM4 sahaja (harga ini tidak termasuk kos penghantaran), anda boleh membuat pembelian disini : https://valueprepaid.my/agent/sr/MzAwMDU4.

pelan halo telco

Diantara syarat-syarat mudah untuk menjadi Sales Agent Halo Telco ialah :

 1. Dapatkan simkad Halo Telco daripada pengedar sah atau anda boleh sahaja terus dapatkan disini : https://valueprepaid.my/agent/sr/MzAwMDU4 dengan pembelian secara online.
 2. Sebagai Sales Agent Halo Telco, anda wajib membuat langganan terkumpul RM28 sebulan untuk layak menerima insentif daripada Halo Telco. Maklumat terperinci berkenaan pelan Halo Telco anda boleh rujuk disini : https://topupniaga.com/pelan-terbaru-halo-telco-tunetalk-simkad.

Itu sahaja, mudah kan ? Apa yang perlu anda lakukan hanyalah sebarkan link referral anda dan sesiapa yang membeli menggunakan link referral tersebut akan automatik didaftarkan sebagai Sales Agent dibawah anda. Anda juga boleh membeli stok simkad dengan harga RM4/simkad melalui sistem yang akan diberikan selepas anda telah berjaya mendaftar sebagai Sales Agent.

Selain itu, pendaftaran juga sangat mudah memandangkan pengguna yang disenarai hitam juga boleh mendaftar pelan Halo Telco dan dengan hanya RM5 sahaja, pengguna boleh mendaftar nombor baru atau mengekalkan nombor sedia ada kepada pelan Halo Telco. Anda boleh mengakses sistem tersebut dengan menggunakan aplikasi pendaftaran yang akan diberikan khas kepada Sales Agent Halo Telco.

apps halo telco

Diantara kelebihan sebagai Sales Agent Halo Telco ialah :

 1. Anda akan menerima insentif sebanyak 10% daripada jumlah penggunaan topup daripada pelanggan tier 1 anda. Setiap pelanggan yang anda daftarkan adalah TIER 1 anda.
  insentif halo telco tier 1
 2. Anda akan menerima insentif sebanyak 3% daripada jumlah penggunaan topup daripada pelanggan yang didaftarkan oleh Sales Agent dibawah anda. Setiap pelanggan yang didaftarkan oleh Sales Agent dibawah anda adalah TIER 2 anda.
  komisen sales agent halo telco
 3. Anda akan menerima insentif sebanyak 2% daripada jumlah penggunaan topup daripada pelanggan Sales Agent yang didaftarkan oleh Sales Agent anda. Setiap pelanggan Sales Agent yang didaftarkan oleh Sales Agent dibawah anda merupakan Tier 3 anda.

keuntungan menjadi dealer halo telco

Melalui senario yang diberi diatas, apabila anda berjaya mendaftarkan 1000 pelanggan dan penggunaan tambah nilai purata mereka adalah RM50 sebulan memberikan anda insentif sebanyak RM5000 dalam sebulan. Senario diatas hanyalah melibatkan TIER 1, anda akan mendapat 3% dan 2% lagi untuk insentif penggunaan tambah nilai bagi TIER 2 dan TIER 3.

*Insentif tersebut boleh ditukar kepada tunai dengan menggunakan sistem Sales Agent Telco dimana insentif tersebut akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda.

Kelebihan menjadi Sales Agent Halo Telco dibawah Topup Niaga Network :

 • Anda akan diberikan tutorial secara teks dan juga bervideo cara untuk mengendalikan akses sistem Sales Agent Redone.
 • Anda akan dimasukkan ke dalam group support untuk tujuan bantuan, panduan dan juga pertanyaan.
 • Anda boleh mendapatkan konten untuk tujuan promosi sama ada percuma atau dalam bentuk pembelian seperti pamplet, banner dan sebagainya.

Berminat untuk menjadi Sales Agent Halo Telco sama ada mengekalkan no sedia ada atau no baru ? Anda boleh dapatkan disini : https://valueprepaid.my/agent/sr/MzAwMDU4 atau klik Gambar Whatsapp dibawah untuk terus Whatsapp kami :whatsapp halo telcoAtau..

Whatsapp ‘HALOTELCO’ ke +60177860670
Whatsapp ‘HALOTELCO’ ke +60177860670
Whatsapp ‘HALOTELCO’ ke +60177860670

Berminat untuk menjadi Dealer / Agen Topup Niaga ? Klik disini : https://topupniaga.com/jana-pendapatan-melalui-telefon-bimbit-anda.

Berminat untuk menjadi Sales Advisor Redone ? Klik disini : https://topupniaga.com/kelebihan-menjadi-sales-advisor-redone.

Facebook Comments

Leave a Comment

Ikuti Topup Niaga

Ikuti Informasi dan Berita terkini daripada Topup Niaga

Anda telah berjaya mengikuti Topup Niaga !